20141030_081930

För er som har följt oss under det senaste året har ni säkert märkt att vi går på en del aktiviteter, det gör vi för att hålla oss uppdaterade om olika saker, lära oss nytt och för att synas och nätverka med potentiella värdar :). För att lära oss om kreativt ledarskap var vi förra veckan på frukostföreläsning på ascoola Entreprenörkyrkan för att lyssna på fantastiska Kajsa Balkfors föredrag “ Alla vill ha utveckling men ingen vill förändras”

Kajsa berättade bl.a. om hon tillsammans med sina kollegor på Cirkus Cirkör skapade en värdegrund för Kreativt Ledarskap genom att använda båda hjärnhalvorna- we like! Visste ni t.ex. att det tar 3 sekunder innan en galen idé (högra hjärnhalvan) brottas ner av det rationella tänkandet (vänstra hjärnhalvan)? Eller att balans är att vara i rörelse?

Kajsa är också en av initiativtagarna till Sverige 3.0. som vill genom dialog skapa: “ett samhälle där vi tränar på att lyssna, förstå och dela med oss av våra personliga erfarenheter.” Efter föreläsningen passade vi på att berätta kort om Jiddr, hon tyckte också att det var en bra sak :)!

 

20141030_081856

(yepp, det är en gammal kyrka där personer/företag kan hyra en kontorsplats)