Var en händelserik och glad vecka. Vi blev bl.a. beviljade två (!) stipendier för att fortsätta driva och utveckla Jiddr- Ni anar inte hur glada vi blev!

Sen skickade snälla Cloudberry en låda full med mingelböcker till vårt ungdomsprojekt #jobbenpeppen! TACK Cloudberry <3! Vill ni också ha en bok kan ni köpa den här, den är fullspäckad med exempel på mingelsituationer som alla känner igen. Du får praktiska tips på hur du inleder, olika samtalsämnen och hur du avslutar ett samtal på ett trevligt sätt. Här finns också inspiration och metoder för att arrangera ett eget mingelparty som alla minns.

 

20141031_100641

För er som inte vet så är #jobbpeppen vårt initiativ för att göra något åt den ökade arbetslösheten bland unga. Syftet med projektet är att: inspirera och stötta unga i sitt jobbsökande och göra dem bättre utrustade att hitta jobb. Deltagarna kommer som medverkar lär sig pitcha sig själva, får redskap att mingla, får kunskaper inom sociala medier och får insyn i huvudet på en arbetsgivare.


För att nå ut till målgruppen har vi varit i kontakt med AF i våra hoods: Tyresö och Haninge. Vi hoppas att det finns ungdomar som vill ha del av projektet :)!