Woohooo!

Vår fantastiska grundare Josefine (aka Super Woman) har tagit Jiddr vidare till final i årets Reach for Change tävling :D! Nästa tisdag ska hon tillsammans med ytterligare fem finalister få pitcha för den sista juryn, såå grymt spännande!

 

I år har vi jobbat hårt inför den officiella lanseringen av Jiddr där vi har utvecklat och testat en ny och förbättrad version av appen, utbildat oss i bl.a. ledarskap och bemötande, nätverkat med potentiella värdar & samarbetspartners, påbörjat nya projekt och inte minst tagit del av en massa kunskap kring ungas situation idag. Vi har under året byggt på och utvecklat en bas som gör oss mer redo än någonsin att lansera Jiddr, samtidigt så vore det så ovärdeligt för Jiddr att få vara med i R4C inkubatorprogram för att lyckas med visionen som Jiddr vill åstadkomma.

1382280_566834286716908_2123751278_n

Om Josefine blir en av årets Change Leaders meddelas officiellt den 11 december- håll tummar och tår för oss <3!