Idag har vi haft det andra mötet i ett spännande samarbete med studenter från Södertörns högskola. Fem studenter som läser IT, medier och design programmet ska leda ett projekt åt oss som en del av deras utbildning, samarbetet kommer att pågå under 10 veckor. Det känns väldigt kul och givande  att ge studenter ett tillfälle att sätta sina teoretiska kunskaper i praktik samtidigt som vi kanske lär oss ett och annat som bidrar till att förbättra vår verksamhet :).

Under mars månad hade vi ett annat samarbete med Södertörns högskola då Moa, som också är student, praktiserade hos oss under 5 veckor. Syftet med praktiken var att Moa skulle få inblick i hur det är att jobba på en startup som även är en ideell förening och fick då ta del av vårt vardagliga arbete, följa med oss på olika möten och events och även bedriva ett eget mindre projekt. Vi är väldigt nöjda med att ha haft Moa som praktikant hos oss och är nu ännu gladare att hon har valt att även göra sitt examensarbete hos oss- wooohooo!

Vad ska vi säga?

Jiddr <3 studenter !