IMG_20150425_111039

Jossan står fit for fight och berättar om Jiddr

Tillsammans med CSES (Center för socialtentreprenörskap Stockholm) och andra sociala entreprenörer medverkade vi på en av årets främsta event för startups- Startup Day 2015. Det blev ett grymt tillfälle att få representera det som Jiddr står för: ungdomar, samtal, teknik, innovation och inte minst kvinnor inom tech.

Under dagen fick vi ta del av en massa föredrag som inspirerade till att starta en egen verksamhet, och något som vi älskade, med betoning på att lösa samhällsproblem och på Social Impact :D! På många startup events som vi är på har det inte varit så mycket fokus på att man faktiskt kan starta företag med syftet att ha en positiv påverkan på samhället därför blev vi extra glada när flera av talarna faktiskt uppmuntrade det <3!

 

 

 

 

 

 

20150425_102940

Henrik Lenberg på scen

 

En av talarna som vi blev väldigt inspirerade av var Henrik Lenberg som berättade om hur han överkom sina panikångest attacker genom att våga vara sann mot sig själv och skaffa sig ett jobb som han kände sig passionerad över och är idag grundare av Auxy. Vi hoppas se mer av Henrik och tycker att han är en riktig förebild som vågar berätta om sina svårigheter i livet och hur han har överkommit dem :).

 

 

 

 

High five för ett grymt event Startup day!