Vi är superglada att meddela att vår fantastiska grundare Josefine har tagit Jiddr vidare som en av finalisterna på årets Ben & Jerrys Join our core tävling!

 

IMG_20150408_181141

Josefine pitchar Jiddr

 

Som en av de fem Sverige finalisterna fick Josefine genomgå en Scoop camp under två dagar där hon tillsammans med de andra deltagarna fick en intensiv träning inför genomförandet av en crowdfunding kampanj. Scoop campen avslutades med eventet “Crowdfunding for Social Impact” på The HUB Stockholm där Josefine pitchade Jiddr för teamet bakom Join our Core, en mycket engagerad publik och för samarbetspartners i tävlingen. Inte minst fick vi äta en massa Ben & Jerry glass :p!

I samband med tävlingen kommer vi under sommaren att bedriva en crowdfunding kampanj på Kickstarter så att vi kan fortsätta att ha samtal på Jiddr efter sommarlovet. Håll utkick på våra sociala kanaler för mer information och lansering av kampanjen!