I år kommer team Jiddr till Almedalen för att ta besökarna med storm! Tack vare fantastiska samarbetspartners som Samsung och CSES kommer vi att få möjlighet att höras och synas för att berätta om Jiddr och om vårt pilotprojekt Jiddra Hem som vi gör tillsammans med unga från Föreningen Familjehemsmöten. Teamet bakom Jiddra hem kommer också att sända samtal direkt från Almedalen med målet att bjuda in olika politiker och makthavare för att prata och fråga om ämnen som är viktiga för unga som inte kan bo hemma. Syftet med våra aktiviteter och samtalen är att lyfta en efterlängtad barnperspektiv, genom att låta unga komma till tals – något som dessvärre lyser med sin frånvaro när vi vuxna pratar om barn idag.

Här nedan hittar har du mer information om de aktiviteter vi ska ha:

Seminarie med Samsung “ Vuxna förebilder i en digital vardag”

När: Tisdag 30/6, kl 10.00 – 12.00

Plats: Joda Bar och kök, Skeppsbron 24

 

Träffa Teamet bakom vårt pilotprojekt Jiddra Hem

När: Onsdag 1/7, kl 13.00 – 17.00

Plats: Hamnplan, H205, “CSES Tält”

 

Samtal på Jiddr med Jiddra Hem

Söndag 28 juni kl 18-19
Måndag 29 juni kl 18-19
Tisdag 30 juni kl 18-19

Förutom våra planerade aktiviteter under Almedalsveckan hoppas vi kunna ta del av en massa andra intressanta och spännande föreläsningar och seminarier – hoppas att vi ses på Gotland :D!