Expertmoderator

På Jiddr vill vi att våra användare ska bemötas på bästa sätt när de pratar om ämnen som t.ex. självmord, ångest eller att leva i en familj med missbruksproblem, därför efterfrågar vi psykologistudenter som moderatorer.

Bli Expertmoderator

Vi vänder oss till dig som är utbildningsansvarig för psykologstudenter, beteendevetare eller pedagoger och vill ge dina elever en unik möjlighet till att:

  • möta och nå ut till unga i sin vardag
  • få en grundläggande moderatorutbildning av oss som en komplettering till deras pågående utbildning
  • få praktisk erfarenhet av konflikthantering genom samtal
  • bidra till något bra och viktigt

Vad är en moderator på Jiddr och vad gör den?

För att kunna hålla koll på att alla användare är schyssta mot varandra under timmen som en värd pratar på Jiddr behöver vi moderatorer. Som moderator lyssnar man efter användare som missköter sig, till exempel om de bryter mot reglerna eller beter sig på annat olämpligt sätt.

Vi tillhandahåller Editors som hjälper moderatorerna under samtalen- de är där för att hjälpa till med tekniken och för att finnas som stöd. Som moderator har man även kontinuerlig kontakt med de andra moderatorer och man jobbar nära inom teamet.

Vilka krav har vi på en moderator?

Då man som moderator kommer i nära kontakt med våra användare förväntar vi oss att du är en person som har sunda värderingar och som använder ditt sunda förnuft när du möter våra användare . Dessa egenskaper är viktiga eftersom man som moderator kan hamna i en enskild konversation med våra användare.

Tekniska krav

För att kunna använda Jiddr som moderator krävs det att du har:

– Dator

– Internet

– Headset

För att få mer information om att inleda ett samarbete med oss eller för att veta mer maila oss på [email protected] eller skriv till oss på formulären bredvid så berättar vi mer!

Kontakta oss