Josefine Wahlberg

Josefine Wahlberg

Grundare

Varför jobbar du med Jiddr?

Av flera olika anledningar. För det första så känns det som ett otroligt viktigt arbete och det är en lyx att få jobba med något som är så betydelsefullt! Samtidigt är det ganska tungt då man får se mycket elände och väldigt tråkig statistik.

Sen är det också spännande att få jobba med en startup. Det händer mycket hela tiden och det är ett väldigt varierande arbete. Ena dagen är vi ute och träffar ungdomar på någon skola, nästa dag pratar vi socialt entreprenörskap för kommunen och nästa sitter man och jobbar med tekniken.

Kombinationen av samhällsnytta, ny teknik och kvinnligt företagande är väldigt spännande. Jag hoppas verkligen att vi genom Jiddr kommer kunna stötta många, många unga i deras vardag!

Favorithashtag: #Fredagspepp

[email protected]

Marie Altus

Marie Altus

Co-founder

Varför jobbar du med Jiddr?

Jag jobbar med Jiddr för jag tycker att Jiddr har en viktig funktion att fylla i det snabba samhälle vi har idag med stora informationsflöden, en mängd valmöjligheter och ökande psykisk ohälsa bland unga. Genom att engagera mig för Jiddr kan jag förhoppningsvis bidra till ungas utveckling, bättre självkänsla och framtidshopp – det känns viktigt och värdefullt såväl för de unga som för samhället i stort.

Favorithastag: #Förortstanten

[email protected]

Nadia Bone Antonioli

Nadia Bone Antonioli

Community manager

Varför jobbar du med Jiddr?

För att jag vill vara med och bidra till att göra livet bättre för dagens generation som idag växer upp i ett ganska hårt och ytligt samhälle. Många unga idag är missförstådda och lever under en ständig press med allt för mycket intryck där de mänskliga värdena inte värderas vilket är sjukt viktigt- speciellt som tonårig. Jiddr är en grym kombination av det som är viktigt och intressant för mig: ungdomsfrågor, socialt entreprenörskap och att kvinnor tar mer plats inom entreprenörskap och tech-världen. Sen får jag jobba med världens skönaste team!

Favorithashtag: #YOLO

[email protected]

Declan Caulfield

Declan Caulfield

Nerdy tech guy

Varför jobbar du med Jiddr?

Gillar grundaren. Tycker också det är ett utmärkt sätt att ge tillbaka till samhället och få använda mina kunskaper till att hjälpa andra!

Favorithashtag: #DBDBT

[email protected]